Compania

Impresario este un nou brand de vinuri create în Republica Moldova. Lansat în 2019, brandul Impresario combină vinuri originale din diferite părți ale țării, unice asamblaje de cea mai înaltă calitate.

Care este inovația proiectului Impresario? În primul rând, în sinceritatea, datorită căreia compania respectă strategia de căutare constantă a noile soiuri, terroir-uri, talente, abordări, adică de ceea ce constituie misiunea inițială a brandului Impresario.

Unicitatea

Scopul nostru este să descoperim noile nume, să găsim noile terroir-uri puțin cunoscute, dar potențiale, și să creăm blenduri de vinuri unice, pentru suprinderea clienților noștri. La fel cum un impresario în artă găsește și cultivă talente care în viitor se transformă în „vedete” ale scenei, brandul Impresario găsește vinuri promițătoare, puțin cunoscute, și creează pe baza lor asamblaje originale cu un gust unic și un caracter unic.

Individualitatea

Propriile asamblaje de vinuri moldovenești de înaltă calitate sunt cele care deosebesc Impresario de alte branduri vinicole. Noi știm să experimentăm, să găsim noile combinații originale, să trecem astfel de emoții și sentimente pe care doar vinurile de cea mai înaltă calitate le pot oferi consumatorului. În asamblajele noastre sunt combinate cu succes vinurile obținute din soiuri de struguri clasice și vinuri din soiuri moldovenești autohtone, precum Feteasca Neagră, Feteasca Regală, Rara Neagră.

Profesional Connoiseur 

Creând vinuri Impresario, ne concentrăm pe gusturile celor mai pretențioși amatori de vinuri, încercând să-i surprindem chiar și pe cei care știu multe despre vinurile de primă clasă din întreaga lume. Cupajurile noastre sunt rezultatul inspirației inepuizabile și al muncii dureroase a zeci de vinificatori din toată Moldova, o adevărată creativitate a oamenilor îndrăgostiți în meșteșugul lor. Abordăm crearea asamblajelor cu pretenția celor mai buni sommelier-i, dar facem acest lucru în etapa de creare a vinurilor, ceea ce în mare parte determină caracterul lor unic.